ÇOCUKLARI İÇİN EN GÜZEL ÇALIŞMA ODASI DEKORASYONU
Çocukları için en güzel çalışma odası dekorasyonu
Çocukları için en güzel çalışma odası dekorasyonu

1 - İki Katlı, Dolapla Bitiş Yatak
En büyük derdinizdir dağılan eşyalar, toparlanamayan oda, ayağa batan oyuncaklar, yerinde ve zamanında bulunmayan eşyalar. Hâl böyle olunca çocuk için çalışma odası, oyun odası halini almış durumda. Bu duruma dekoratif amaçlı destek vereceğiniz gibi kendinizin eklemeler yapmasıyla da eşyaların büyük oranını saklı tutulacaktır.
Çocuk sayınız birden fazlaysa, odanızın alanı darsa, iki katlı yatak modellerini tercih edebilirsiniz. Bu ürünü tercih ederken, çalışma masasıyla, yatakların uzantısını aynı kılabilir, bütünlük ve alan kolaylığı sağlayabilirsiniz. Çok amaçlı kullanılan dolaplar, çalışma masası ve birbirine bağlı olan yataklar ile dağınık bir görüntüden de uzak kalmış olacaksınız.
 
2 - Sandıklı Komodin, Sepet Görünümlü Çantalar
Eşyalar fazla, aksesuarlar fazla, oyuncular fazla, durum böyle fazla gelince gardırop haricinde ek eşyalara da gereksinim var. Bunu gösterişli ve odayla bütün bir halde yapmak mümkün.  Çocuk odası setinizle uyum kazanmış, kız ve erkek çocukları için farklı tasarımlarla şekillenen sandıklı komodinler işe yarayacaktır.
Kolay yerlerde bulunan dergi, boyama kitabı, çalışma dosyası gibi ürünleri masa üzerinde bulundurmak istemezseniz, yatak yanında ulaşımı kolay bir yerde de şık bir görüntü ile süsleyebilirsiniz. Salonlarda kullanılan gazetelikler gibi, çocuklar için de dekore edilmiş bu ürünler ıvır zıvır ne varsa içine atılacak tarzdan. Düzen takıntılı olan kişiler içinse, sıralı halde dizilen ürünleri, yan yana çantaya konmuş görünümü verdiği için kullanımı rahat olacak, dağınık bir odadan uzak kalmanızı sağlayacak.
 
3 - Çalışma Tahtası
Çocuklar hareketlidir, zamanlarının çoğunu da ellerinde olsa oyun oynamak için harcayabilirler. Özellikle ilkokul çağlarında ders yaptırmak, onları masa başına oturtmak oldukça zordur. Bu konu da ise, ders çalışmayı eğlenceli hale getirmek ve her şeyin planlarını ayarlamak da önemli. Çalışma tahtası diye adlandıracağınız yazı ve çizim tahtası bu konu da işinize yarayabilir. Kimi zaman çizdiği bir resmi oraya asabilir, kimi zaman ise ders ve yemek saatlerini oraya yazarak düzene alışmasını sağlayabilirsiniz. Kullanacağınız renkler ve modellerle beraber kuralara alışması kolay olabilir. Etkinlik tahtası, yazı alanı, yapıştırmalı düzenek olarak kullanabilir.
 
4 - İşlevi Çok Yataklar
İsterseniz çocuklarınız, isterseniz çocuğunuzun arkadaşları için her zaman bir yere daha ihtiyacınız vardır. Hatta kimi zaman çocuğunuzla beraber aynı yerde yatmanızı zorunlu kılacak sebepler bile. Özellikle hasta zamanlarında. Partnerinizle olan düzeninizi bozmak ve evde karma yaratmaktansa, siz çocuğunuzun yanında yatın. Bu nasıl olacak? Yerden çekilen yatak altlığı ile. Şimdiler de pek çok yatakların ürünlerinde bulunuyor, aynı konfor ve rahatlıkla tasarlanan ürünleri, istediğiniz zaman yatağın altından çekiyor, istediğiniz an da ise itebiliyorsunuz. Böylece mekân kullanımı açısından oldukça tasarrufludur. Hem zaman zaman böyle bir sıcaklığa çocuğunuz da ihtiyaç duyabilir. Önemli odan odaların ev içinde aynı sıcaklık ve samimiyette ama ayrı düzenlerde kurulu olmasıdır.
 
5 - Giysilere Ek Alan
Özellikle çatı katında oturan, çift daire seçeneklerine sahip kişilerin kullanacağı bu tarz, yine çok kullanışlı. Çocuğunuz çatı katında kalıyorsa, V tarzındaki çıkıntılar her zaman oldukça fazladır. Buralara fazla ürünler koyulamıyor çünkü tavan boyları da yere yakın oluyor. Çocukların her gün kullandığı ve çok sık kullandığınız kıyafetleri her gün gardıroba sokmak zor geliyor ve gardırobunuz çocuğa yetmiyorsa, monte edeceğiniz askılıklar ile ister kıyafetleri asın, isterseniz çantaları. Her gün giydiği önlük, eşofmanlar, ya da buruşmasını istemediğiniz gösteri kıyafetleri… Böylece kullanılamayan alan da fırsat olarak değerlendirilecektir. Hem alanı değerlendirmiş olursunuz, hem de sık kullanılan kıyafetlere ve aksesuarlar ulaşmak daha kolay olacaktır.
Askılıkların dışında, dar alanlara yaptıracağınız açık raflarla, yine en çok tercih edilen ürünleri, oyuncakları ve gereçleri görünür kılabilirsiniz.
 
 


Çocukları için en güzel çalışma odası dekorasyonu yazısı, oyun,oda,çocuk,eşya,en güzel, çalışma oda, dekorasyonu kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı