TESİSAT SU KAÇAĞININ KIRILARAK BULUNMASI NELERE YOL AÇMAKTADIR?
Tesisat Su Kaçağının Kırılarak Bulunması Nelere Yol Açmaktadır?
Tesisat Su Kaçağının Kırılarak Bulunması Nelere Yol Açmaktadır? 

Dönem ödevimin ‘tesisat su kaçağı ve tesisat su kaçağının saptanması’ olarak gelmesi doğrusu başta canımı sıkmıştı. Çok daha zevkli konular varken bana kala kala oldukça ince bir araştırma gerektiren konu kalmıştı!

Daha sıkı bir araştırma yapmaya başlamadan çocukluk anılarım hafızamda yerini almıştı. Samsun’ a yerleştiğimiz 90’ lı yıllarda biraz da alıcıya yalvarıp yakararak babamın cebindeki son parayla aldığımız zemin kat dairesinin mutfağı ilk günlerden kötü kokusuyla ‘eyvah!’ dedirtmişti.

Üst kat komşumuzla ufak tartışmalara da yol açan tesisat sorunu, zamanla mutfak fayanslarında tuhaf lekelere ve fayans boyu sızıntılara yol açtı. Ustalar, binanın su tesisat sisteminin komple kusurlu olduğunu söyleyedursun, ufacık evimizin tüm eşyaları bahçede adeta dışarda yatıp kalkmaya başlamıştık. Ev adeta yıkılıyor ancak bugün biter yarın biter derken iş  günden güne uzuyordu. Bu ustalık (!) sürecini üçüncü kere yaşadığımızda evden biran önce kurtulmanın ve başka bir yere yerleşmenin yollarını ararken bulduk kendimizi.

Hatta geçenlerde bir video izledim; geleneksel yöntemlerle tesisat su kaçağı bulma ve onarımının nelere yol açtığı çok güzel anlatılıyordu.

Kırılara Tesisat Su Kaçağı Ek Masraf Demektir!

Evet! Kırılarak tesisat su kaçağı tespitinin beraberinde  getirdiği en ciddi sorun, su kaçağının kaynağını bulana dek mekanda yapılan uygulamaların mekan sahibine masraf üstüne masraf çıkartması oluyor.

Kırılarak  Tesisat Su Kaçağı Sorunu Kökten Çözemeyebilir?
Geleneksel yollarla yapılan su kaçağı tespitinde su kaçağının yeri bulunsa dahi etkilenen bölgesel sızıntı merkezlerinin bulunması geri plana atıldığından sorun bir süre için kontrol altına alınır. Ancak onarılmayan sızıntı bölgeleri, sorunun yenilemesine yol açarak yeni bir işçilik hizmeti gerektirir.

Kırılarak Tesisat Su Kaçağı Tespiti Zamanınızı Çalar
Su kaçağının yerinin tespitinde çoğu zaman deneme yanılmaya  dayalı kırma, sökme gibi işlemler, sorunun çözümünü doğal olarak geciktirir.

Dolayısıyla bu gibi tüm riskleri en baştan ortadan kaldıran tesisat su kaçağı onarımı, su kaçağı tespitini profesyonelce kullanılan ve gelişmiş su kaçağı tespit cihazlarıdır. Samsun ile ve çevre ilçelerle, tüm il ve ilçelerde tesisat su kaçağının bulunması ve onarılmasında işin ehli firmalara ulaşmakwww.ustayeri.com sayesinde mümkün!
 


Tesisat Su Kaçağının Kırılarak Bulunması Nelere Yol Açmaktadır? yazısı, Tesisat, Su Kaçağı,Kırılarak, Bulunması kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı