2016 YILI BAHÇE VE BAHÇE DUVAR DEKORASYONLARI, FİYATLARI
2016 Yılı Bahçe Ve Bahçe Duvar Dekorasyonları, Fiyatları
İnsanların çoğunun düşüncesidir "güzel bir bahçeli eve sahibi olmak". Öyle ya, kim istemezki yemyeşil bir bahçe içerisideki mis kokulu çiçekler arasında bir hamakta uzanarak yorgunluğunu atmayı? Kim istemez ideal bir havuzda tüm stresini yıkamayı? Gerçekten anlatması bile kulağa hoş geliyor, öyle değil mi? Umarım bir gün her birimiz hayyelerimizdeki bu ev modeline ulaşırız...
 
İşin garip tarafı biz bunları hayal ederken diğer taraftan da bahçeli bir eve sahip olan arkadaşlarımız bu bahçeyi bir cennet bahçesine çevirmekten çok uzak kalıyorlar ve ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar.İşte bu yazım ilk olarak bu bahçe konusunda tembellik eden arkadaşlarımı heveslendirmek ve benim gibi ileride bu şekilde bir ev hayal eden arkadaşlarıma bazı temel fikirler edinmeleri açısından yardımcı olmak.
Bahçeli bir evi olan arkadaşlarım sakın üzelmeyin! 2016 yılı baharına kadar gerçekten güzel bir bahçe sahibi olacaksınız.
 
Ustayeri.com sitemizde de bir çok bahçe ve bahçe duvarı yapımında kaliteli firmalar mevcut iken sitemizden ayrılmadan önce bu firma ve ustalarımızdan hemen teklif alabilir ve kendinize uyan en iyi teklifi dikkate alabilirsiniz. Farklı bahçe dizayn modelleri ile sizleri çok şaşırtacaklarına eminim...
 
TEKLİF ALMAK İÇİN TIKLAYIN
 
Bahçeli bir eviniz var ise bahçenizin büyüklüğünü ön planda tutarak çok güzel bir dizayn gerçekleştirebilirsiniz. Bahçenizin büyük ya da küçük olması sizi korkutmasın! Önemli olan sizin güzel bir bahçeye sahip olmak istiyor olmanızdır. Bahçenize ne kadar özen gösterirseniz o kadar büyüktür, o kadar güzeldir! Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın.
 
Öncelikle sizinle birkaç bahçe örneği paylaşacağım.

 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 

 
 Görüldüğü gibi bahçenizin boyutunun, metrekaresinin pek bir önemi yok! Her biri birbirinden güzel bu bahçelere benzer bir bahçe sahibi olmak maliyetinden çok sizin bahçe sevginize bağlı...

Bahçeniz için size ilk tavsiyem doğallıktan asla vazgeçmemeniz yönünde. Çiçeklerle süslenmiş ve teknolojinin izlerinden uzak bir dekora sahip olan bahçeler her zaman insanları büyülemişlerdir. Bu bakımdan bahçe duvarında kullanacağınız kaplamalar, zemin kaplamaları, döşemeleri, adım taşları için ne kadar doğal bir seçim yaparsanız o kadar güzel bir bahçeye sahip olmuş olursunuz.
  
 
Örneklerle devam edelim
 
 
  Bir çok farklı fikre açık olan bahçe dekorasyonuna bu resim iyi bir örnek olsa gerek. Çiçeklerle bezenmiş bu vosvos harika bir görünümüyle bahçenize giren kişeleri oldukça şaşırtırdı. Gemiş kipini kullandım çünkü bunu zaten yapmışlar. Farklı ama benzer bir fikride siz uygulayabilirsiniz. Ben böyle dedim diye aynısını yapamazsınız diye birşey yok elbette... 


Bu resimde de yine ayı şekilde güzel bir fikir ile harika bir görsel elde edilmiş. basit bir şemsiye ters cevrilerek yere monte edilmiş ve toprak doldurularak rengarenk çiçeklerle bezenmis.  Aşağıdaki iki resimde harika gözüküyorlar. Birinde işe yaramayan lastikler boyanarak bir saksı gibi kullanılş. Bir diğerinde de vadesi dolan çizmeler atılmak yerine değerlendirilerek bahçe duvarına monte edilerek  kullanılmışlar. Bu şekilde benzeri fikirler üretmek bahçenizi güzelleştirirken aynı zamanda düşük bir maliyete b u işi bitirmenize yardımcı olacak. 
 




 

 




 

Bahçe duvarı modelleri

Bahçelerimizi dekorasyon olarak tamamlayan en önemli unsurlardan biridir bahçe duvarları. Hem görsel olarak bahçemizle uyum olması yönünden hem de güvenlik açısından her zaman da önemli olmuştur. Bahçemizin sınırlarını belirlerler ve görünüm olarak da bahçemize ayrı bir hava katarlar.
Bahçe duvarımızı maliyetleri ve uyumluluğu açısından değerlendirip orta bir noktadaki bahçe duvarı modelini seçmemiz her zaman bizim için avantajlı olacaktır. Büyük bir bahçeye sahipseniz ve uygun bir fiyata bu bahçe duvarını yaptırma ya da yapmak istiyor isek bazı zevklerimizden vazgeçmemiz gerekebilir. Bahçe duvarımız tüm bahçeyi kaplayacağından dolayı çok kaliteli modeller bu sebeple cebimizi yakabilir. Ama orta büyüklükte bir bahçeniz var ise ya da sizin için para konusunda sorun yok ise istediğiniz duvar modelini uygulayabilirsiniz.
 
İşte bir kaç bahçe duvar modeli örnekleri.
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
bahçe dekorasyonu
 
 
Her biri de çok güzel olan bu duvarlardan birini yaptırabilirsiniz. Sitemiz de teklif al bölümünden usta ve firmalar ile iletişime geçip teklif alabilir ve size uygun en iyi seçeneği seçerek ustayeri.com sitemizin size sağlamış olduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz.  Hemen Teklif almak istiyorsanız linke tıklayabilirsiniz.
 
Hemen Fiyat Teklifi Al

Bugünkü yazımda sizlerle 2016 yılı için hazırlayabileceğiniz bahçe modelleri hakkındaki yazımın sonuna geldim. Bir sonraki yazımızda tekrardan görüşmek dileğiyle... 


2016 Yılı Bahçe Ve Bahçe Duvar Dekorasyonları, Fiyatları yazısı, bahçe dekorasyonu, bahçe duvarı, bahçe fiyatları kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı