BANYOLARDA SU KAÇAĞI
BANYOLARDA SU KAÇAĞI
BANYOLARDA SU KAÇAĞI

Banyo, mutfak ve tuvalet gibi suyun sıklıkla kullanıldığı alanlar yapı dilinde ‘Islak Zemin’ olarak geçmektedir. Islak zeminler olası su kaçaklarının kontrolünün daha zor olduğu alanlardır. Hem neme dayanıklı malzemenin kullanılması hem de sıklıkla su kullanımı, kaçakların fark edilmesini geciktirebilir.  Bu durumda da kaçaklar duvarlarda yahut fayanslarda daha büyük problemler ile kendini belli etmektedir.

Banyolarda su kaçağının oluşabileceği alanlar genelde borular olsa da, su kaçağı alanları sadece borular değildir. Giderlerde, banyo kazanı vb. ısınma araçlarında, küvetlerde de su kaçağı görülme olasılığı yüksektir. Su kaçaklarının görünen alanlardaki türlerine bireyler genelde kendileri müdahale etmek ve sorunu çözmek istemektedirler. Ancak ıslak zeminlerde su kaçağını kendi başınıza halletmeniz pek mümkün olmayabilir. Daha doğrusu, ıslak zeminlerdeki su kaçaklarında yetkililer ile çalışmak daha mantıklı bir karar olacaktır.  Çünkü onarım esnasında gözden kaçan alanların su kaçağını tekrar tetiklemesi muhtemel bir durumdur.

Banyolarda su kaçağı için firmalar üst düzey teknolojik aletlerden faydalanmaktadır. Bu sayede fayans arkasından yahut duvar içerisinden geçen borularda da su kaçak noktaları tespit edilebilmektedir. Kastamonu su kaçağı firması olarak banyonuzda oluşan su kaçağı problemini tamamen ortadan kaldırıyoruz. Borulara veya giderlere yerleştirilen özel cihazlar yardımı ile hızlı ve doğru tespitler yapıyor, kaçak noktasını zarar vermeden buluyoruz. Daha sonra ise ekibimiz tarafından su kaçağı tamiratı gerçekleştiriliyor ve banyolarınız sorunsuz şekilde sizlere teslim ediliyor.

Bireylerin su tesisatçısı çağırmak istememelerinde önemli nedenlerden biri de yüksek maliyetler ve uçuk fiyatlar olmaktadır. Ancak firmamız güvenilir işçiliği uygun fiyata bulabileceğiniz ve memnun kalacağınız bir firmadır. Maliyet açısından da size uygun fırsatlar sunan firmamızı denemeden onarım yaptırmayınız.

Firmamız uzun zamandır sürdürdüğü tecrübesini yeni iş arkadaşları ile paylaşmak istemektedir. Tesisat sektöründe iş kurmak isteyenler için ise firmamızın bölge bayilikleri verilecektir. İlgilenen arkadaşların firmamız ile irtibata geçerek detaylı bilgi almaları mümkündür.

Su kaçağı bulma ve su kaçaklarını çözme konusunda tecrübeli bir firma. Teknolojik araçlar ile su kaçağını çözüme kavuşturuyor. Kastamonu ili ve tüm ilçelerinde hizmet vermekteyiz.
 


BANYOLARDA SU KAÇAĞI yazısı, su kaçağı bulma, su kaçağı firmaları, su kaçağı bulma ustası kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı