EVİNİZİN DAHA SICAK GÖRÜNMESİNİ SAĞLAYACAK DURUMLAR
Evinizin Daha Sıcak Görünmesini Sağlayacak Durumlar
Evinizin Daha Sıcak Görünmesini Sağlayacak Durumlar

Her zaman aranan bir durum değil midir? Sıcak olsun, sempatik olsun, böyle tatlı tatlı. İşte bu söylemleri eviniz için de gerçekleştirebiliriz. Evin içine giren herkes ‘’ne kadar sıcak bir ev’’ desin mesela. Hem rahat olsun, hem de konforlu ve böylece sıcacık. Bunu yapmak için uygulayacağınız pek çok alternatifler olabilir. Fakat biz bildiklerimizi söylemekle yükümlüyüz. Bir de bunları deneyin.
 
Koltuklarınızın Üzerinize Atacağınız Şallar
Rahat ve yayıla yayıla oturulan kanepelerin üzerine serpilen aynı zamanda oturma gruplarını daha modern kılmak için uygulanan bir yöntem. Kimi zaman hazır da bir battaniye bekler, kimi zaman ise şal. Berjerli koltukların üzerine havalı bir şekilde sallandırılan şallar, polar ve battaniyeler odayı spor ve şık bir hale dönüştürür. Böylece film izlerken, üzerinizi örtmek için başka bir yerleri karıştırma durumunuz da olmaz. Şık görüntünüz hem evi hem de sizi sıcak tutar.
 
Sarılarak Oturacağınız Yastıklar
Geniş ve büyük, yumuşak ve renk renk… İstediğiniz desene göre süsleyin. Hem günün yorgunluğunu koltuğunuzda uzanarak atacaksınız, hem de odanızın görüntüsünü farklı bir kombine dönüştüreceksiniz. Televizyon karşısında oturmak, dinlenmek ise daha keyifli bir hale dönüşecek. Çünkü sırt ve bel sağlığınız için tasarlanan ürünlerle, daha keyifli olmanız sağlanmaktadır. Yastıklarınızın modeli oldukça kapsamlı olabilir, çünkü seçenekler oldukça fazla. Sade bir kanepe takımınız varsa, canlı renkleri kullanabilirsiniz.
 
Büyük Saksılar, Geniş Vazoların İçinde Doğa Kokusu
Odanızın havasını değiştirmeye yarayacak olan bir başka etmen ise, bitkilerdir. Cansız olan çiçek görünümlü aksesuarlarla bile, odanıza renk kazandıran ürünler, doğanın bir parçasından sizin evinizin ortasına geldiğinde, muhteşem bir hava yaratmayacak da ne? Evde yetiştirilmeye uygun, kullanımı ve enerjisi ile ambiyansı değiştirmeye yarayacak olan bitkiler, sıcaklık denildiğinde akla gelen güçlü öğelerdendir.
 
Odanıza Ahşap Ürünler Eklemek
Hele ki şömineniz varsa bunu eklemek daha kolaydır. Şömine için hazırda bulunan odun parçalarına daha estetik bir görünüm kazandırarak sepetinizin içine yerleştirebilir ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Eğer şömineye sahip değilseniz, gazete ve dergileri içine doldurmak için aldığınız ahşap sepetleri salonunuzun içine, kendinize ayırdığınız okuma alanında kullanabilirsiniz. Böylece şık ve sıcak bir görünüm evinizin de daha rahat kullanmasını sağlayacaktır.
 
Romantiklikten Öte Sıcacık Bir Işık
Kendinize ayırdığınız zamanınız var mı? Kendinize zaman ayırmanız gereken anı biliyor musunuz? Kafanız karışık olduğunda, ya da çok yorgun düştüğünüz anlar da hiç düşünmek için ortam yaratmaz mısınız? En sevdiğiniz kitabı okurken, ya da bir şeyler karalamak istemez misiniz? Filmin en heyecanlı yerinde de duygusal bir ambiyansta bulunmak mesela?
O zaman ihtiyaç duyacağınız ürünler, mumlar ve mumluklar olacaktır. Renk renk, koku dağıtan, büyük ya da orta kullanımlı olan mumluklar sizin içinizi değiştirecek. Düşüncülerinizi biraz azaltmanın, başka bir hava yaratmanın yoludur mumlar.
 
Duvarları Biraz Renklendirmenin Zamanıdır
Merdivenli bir eviniz varsa merdiven başlıklarını, ya da çalışma masanızın üzerini, göz hizanıza uygun, eviniz ile uyumlu olan anılarınızı duvara eklemenin zamanı geldi. Çeşit çeşit, boy boy görünümlü olan tabloluklar ile oluşturacağınız şekillerle beraber ekleyeceğiniz resimleriniz, baktıkça içinizi ısıtacak.
Böylece en yorgun olduğunuz, en yalnız kaldığınız zamanlar da bile duvara baktığınız zaman sizi başka yerlere götürmeye yetecek kadar hatıranızın olduğunu anlayacaksınız.
 
Yerleri Çıplak Bırakmayın
Tam da uygun başlık bu aslında, ‘’çıplak yerler.’’ Pek çok ev sahibi bu görünüm tercih edebilir ama bu görüntü soğuk bir hava yaratmaya sebep olan en güçlü etmendir. Döşemelikleriniz ve halılarınız ile o intibayı verirsiniz. Aydınlık, dolgun, kabarık dokulu olanlarla mesela. İçine basıldığı zaman, ayağınızın kaybolmasını sağlayacak sıklıkta olan dokularla da. Fazla açık alan, evinizi cansız gösterecektir.
 
 


Evinizin Daha Sıcak Görünmesini Sağlayacak Durumlar yazısı, ev, ev dekor, ev dekorasyon, sıcak dekorlar kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı