HAREKETLİ KÜPEŞTE GİYOTİN SİSTEMLERİ NEDİR?
HAREKETLİ   KÜPEŞTE  GİYOTİN  SİSTEMLERİ NEDİR?

    Kolay ve pratik kullanım olanakları ile terasınıza , bahçenize veya işletmenize giyotin cam sistemleri  ile hem alan avantajı sağlamış hemde şık bir görünüm kazanmış olursunuz.
                                    
GİYOTİN SİSTEMLERİ NEDİR ?
 
    Giyotin cam sistemleri
 veya diğer adı ile hareketli küpeşte sistemleri uzaktan kumanda ile dikey yönde açılıp kapanan sistemlerdir.Alanın yüksekliğine göre 2 panelli sistemlerde;  1 panel sabit 1 panel hareketli , 3 panelli sistemlerde;  2 panel sabit 1 panel hareketli veya çok sık kullanılmasada daha yüksek alanlarda 4 panelli sistemler kullanılır ve bunlarda da 2 panel hareketli 2 panel sabit şeklinde çalışır. Sisteme hareketli küpeşte de denilmesinin sebebi panellerin standart bir küpeşte boyuna göre ayarlanmasır. Alanın boyutuna göre değişiklik gösterbilir.Paneller açıldığında sabit kalan panel küpeşte görevi görür.
 
NEDEN  KULLANMALISINIZ?

    Kullanılıcak alanı daha kullanışlı hale getirmesi , kolay kullanım imkanı ve sağladığı şık görünüm ilehareketli küpeşte sistemleri  mekanınızı canlandırmaya elverişli özellikler sahiptir. Sizde alanlarınızı daha kullanışlı ve şık hale getirmek ve ustayeri ailesinin bir parçası olmak için Tıklayınız.


HAREKETLİ KÜPEŞTE GİYOTİN SİSTEMLERİ NEDİR? yazısı, HAREKETLİ KÜPEŞTE GİYOTİN SİSTEMLERİ NEDİR? kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı