KAĞITHANE CAM BALKON
Kağıthane Cam Balkon
        Havalar iyice ısındı hepimiz vaktimizi dış mekanlarda  geçirmeye özen gösteriyoruz fakat soğuk kış aylarında, yağmurlu güz aylarında da sıcacık bir cam balkonda çocuklarımızın güvenliği hakkında endişelenmeden oturmak istemez misiniz? Dışarıdan gelen gürültüleri duymadan bir fincan kahvenizi yudumlamak istemez misiniz? Sorularımıza  evet diyorsanız doğru yerdesiniz. Buyrun cam balkon nedir bir göz atalım.
                                                                                   
    CAM BALKON NEDİR?      
   
    Cam balkon sistemleri, klasikleşmiş olan açık balkonlara gerektiğinde açılıp kapanabilen, %30 oranında ses yalıtımı sağlayan, güneş ışığına karşı duyarlı cam sistemlerinin dizayn edilmesidir. Bu konuda Türkiyenin  81 ilindeki uzman ve güler yüzlü kadrolarımızla çalıştığımızı söylemekten gurur duyarız.
  
    NEDEN CAM BALKON TERCİH ETMELİYİM?
  
    Hepimiz biliyoruz ki yazın serinlemek için oturduğumuz kahvelerimizi çaylarımızı içtiğimiz açık balkonlar soğuk geçen kış aylarında sanki evin bir parçası değilmiş gibi unutuluyor. Yağan yağmurlar, olumsuz hava şartları sebebiyle balkonlarımızda oturmayı bırakın herhangi bir eşyamızı bile koyamıyoruz. Cam balkon sistemlerimiz alanında uzman çalışma arkadaşlarımızla bu sorunları tamamen ortadan kaldırıyor. Olumsuz hava şartlarında, camlarınızı kapalı tutmanız halinde balkonunuzda hiçbir şey hasar görmüyor, ayrıca rüzgar geçirmediği için rahatlıkla oturabiliyosunuz. Ayrıca cam balkon sistemlerimizin estetik ve şık görünümüyle evinizde yarattığı bu değişikliğe sizler bile inanamayacaksınız.
  
    CAM BALKON SİSTEMLERİ GÜVENİLİR Mİ?
 
    Öncelikle sistemlerimizin iskeletinde en kaliteli alüminyum kullanılmaktadır. Camlarımız rodajlı ve temperli olmakla birlikte dışarıdan gelebilecek her türlü müdahaleye  karşı en yüksek dayanıklıktadır. Kilit sistemlerimiz pratik ve kullanışlın olmakla birlikte dışarıdan hiçbir şekilde açılamamaktadır. Bu özellik balkonunuzu adeta evinizin yeni bir odası haline getirmektedir.


Kağıthane Cam Balkon yazısı, Kağıthane cam balkon,cam balkon fiyatları,cam balkon modelleri,sürme cam balkon modelleri kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı