MARANGOZ, AHŞAP İŞLERİ
Marangozculuk ağaç işleriyle uğraşanların sanatıdır.Bu zanaatla uğraşan marangozların yaptığı iş ise ağacı kesme, biçme, zımapara, cilalama gibi bir dizi işlemden geçirip hayatımızı kolaylaştıran ürünler üretmektir.



Sadece hayatımızıda kolaylaştırmakla kalmazlar kimi ürünler öyle sanatkarların elinden çıkarki estetik görünümleri ilede göz doldururlar.



Bu el emeği göz nuru ağaç kökenli ürünler sadece marangozculuk adı altında da toplanmazlar. Marangozculuğun ayrıldığı kollarda bulunmaktadır mobilyacı, dülger, ağaç tornacısı, fıçıcı gibi.

ustayeri.com Marangoz, ahşap işleri kategorisi altında bulunan dokuz kategori ile müşterilerinin isteklerini en iyi şekilde karşılamayı amaçlamıştır. Bünyesinde barındırdığı anlaşmalı özel teşebbüler ile bir telefon yada internet üzerinden gelecek bir taleplere en kısa sürede hizmeti müşterilerine ulaştırmaktadır.

ustayeri.com`un ayrıcalığı müsterilerin daima yanında olup herhangi bir hizmetten yararlanıldığında hizmet kalitesindeki oluşabilecek en ufak problemde dahi müşterilerinin hiç rahatsız olmayacakları şekilde hizmet kalitesini en üst seviyede tutarak geri dönüş sağlamasıdır.  
                                                                               Marangoz Ahşap işleri


Marangoz, Ahşap İşleri yazısı, Marangoz, Ahşap İşleri kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı