REKLAM NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ ?
Reklam neden bu kadar önemli ?

Televizyonda çok sevdiğimiz diziyi izlerken bir anda dizi reklama geçer, iki şeyden biri olur. İlki ihtiyaç molası İyi oldu midem kıyılmıştı reklamlar bitene kadar mutfaktan birşeyler alırım , çay demlerim yada lavaboya uğrayayım. İkincisi nerden girdi reklama zamanımıydı denir ve reklam bir şekilde izlenir. Peki ne olur? Reklam izlenirken eyer sizin ihtiyaç alanınız içinde bir reklam çıkarsa akılda kalır, o an sizle alakalı ihtiyaç alanında bir konu yoksa off ya bitmezki şimdi gibi bir durum olur.

İnsanlar hayatlarını devam ettirmek için türlü ihtiyaçlara sahipler bu ihtiyaçlarıda karşılamak için para kazanmaya. Herkez para kazanmak için bir iş kolunda muhakkat çalışmak zorunda, çalışıyorsunuz ve çalıştığınız iş yeri bir ürün üretiyor, tabii ki ürünü üretmek yeterli değil, sadece bir dükkan açıp bu ürünü satmaya kalkarsanız dükkanınız etrafında sizden haberdar olanlar ürününüzle ilgilenebilirler, buda müşteri kitlenizin çok dar olması anlamına gelir. İşte bu noktada reklam müşteri kitlesine ulaşmak için en önemli araç olur.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Reklam ve promosyon ürünleri, billboardlar, radyo / televiyon aracılığıyla , gazete ve dergi ilanları gibi daha saymadığımız yüzlerce hatta binlerce reklam alanı var. Koşul şu bir ürününüz var satmak istiyorsunuz ilk olarak tanıtmak zorundasınız. Nasılmı? çok basit herhangi bir alanda sizin ürününüzü en iyi tanıtabilecek ve hedef kitlenizin ürününüzden haberdar olabilmesini sağlayacak doğru tanıtım ve reklamla. İzlerken yada bir şekilde önünüze reklam içerikli bir yayın geçtiğinde dikkat edin eyer ihtiyacınız olabilecek alanda bir ürün reklamı ise dikkatinizi çekerken, o an ihtiyacınız olmayan bir ürünse tamammen lüzumsuz birşey olur fakat akılda da kalır ve yakın zamanda yine o beyenmediğimiz lüzumsuz reklamla alakalı bir ihtiyaç doğacak olursa o reklam tekrar akla gelir ve ilgilenirsiniz, hepimiz aynı şeyi yapıyoruz.
 


( Tanıtım Amaçlı Fuar Alanı )

Reklamlar hayatımızın olmassa olmazları haline geldi, üreticide olsak tüketicide. Bir şeyi satmak için tanıtmalı almak için tanımalısınız. Reklamın gerekliliği şüphe götürmez. Market reyonları arasında gezerken karşınıza çıkan tanıtım elemanı elindeki ürünü uzatır tarmak istermisiniz der, sucu damacanayı bırakırken mıknatıslı kartvizitini bırakır oda buzdolabının yanına yapışır, yıl başlarında ajandalar gelir, anahtarlıklar , kalemler , kalemlikler. Tadılırlar , alınır bir yere ilişirler ama her zaman alakalı bir konu olunca akla gelir ve hatırlanırlar. 
ustayeri.com`da bu ihtiyacın farkında ve bu alanda Reklam ve Promosyon kategorileri ile çeşitli reklamcılık hizmetlerini sunmaktadır. Ambalaj basımı , basılı malzeme tasarımı , tabela , promosyon ürünleri bunlar sadece birkaçı.
Reklam ve promosyon ürünleri için ustayeri.com`u ziyaret etmeden geçmeyin

 

 



Reklam neden bu kadar önemli ? yazısı, Reklam, reklam firmaları, reklam önemi kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı