KALİTELİ ALÇIPAN USTASI ARANIYOR!
KALİTELİ ALÇIPAN USTASI ARANIYOR!
KALİTELİ ALÇIPAN USTASI ARANIYOR!

Alçıpan aslında bir marka adı iken zamanla yapılan işin adı haline gelmiştir. Asma tavan ya da duvar yapımında kullanılan alçıdan üretilmiş ve her iki tarafı da kağıt kaplı olan kartonlu alçı levhadır.  Hafif olmasının yanı sıra, dayanıklı ve ses yalıtkanlığı konusunda iyi olması, çabuk ve kolay uygulanabilmesi gibi faktörler özellikle iç dekorasyonda yaygın olarak kullanılmasını sağlamaktadır.

Kartonlu alçı levhaların yapı malzemesi olarak ilk Amerika’da kullanıldığı kaynaklarda yer almaktadır. Hatta savaş yıllarında askeri barınakların yapımında kolay kullanılabilmesi nedeni ile yaygın olarak kullanılmıştır. Alçı levhalar, iki adet dayanıklı kartonun arasına alçının dökülmesi suretiyle farklı kalınlıklarda üretilmektedir. Alçıpan uygulaması özel saç profiller ya da ahşap çıtalar üzerine levhaların vidalarla tutturulması şeklinde yapılır.

Alçıpan gerçekten özellikli ve bir o kadar da hassas bir iştir. Genelde dekoratif amaçlı kullanılıyor olması, işin görselliğinden dolayı usta ellerden çıkmasını zorunlu kılmaktadır. Kim ister yaptırdığı alçıpan da küçük de olsa hatalı görüntüler, ya da bir ay sonra kafasına düşen asma tavan. Bunlar alçıpanın yanlış kişiler tarafından uygulanmasıyla başınıza gelebilecek olaylardır. O nedenle alçıpan deyip geçmeden iyi düşünmek lazım.

Sinop’ta da alçıpan kullanımı tüm Türkiye’de olduğu gibi oldukça yaygındır. Alçıpan, basit gibi görünmekle beraber çok ince detayları olan bir işlemdir. Duvarda, ya da asma tavan olarak kullanımı, ses yalıtımı için kullanımı ya da tamamen dekoratif amaçlı kullanımı gibi durumlarda uygulama da farklılıklar mevcuttur.  Bu tip ayrıntılar ve her durumda kullanılacak alçıpanın farklı olması gibi nedenlerle alçıpanı gerçekten işinin ehli bir ustaya yaptırmak gereklidir. Sinop kaliteli alçıpan ustası, denince akla ustayeri.com gelir. Ustayeri.com işinde gerçekten uzman kişilerle hizmet alacak olan kişileri buluşturmaktadır.

Gerçekten iş anlamında uzman olan ve referansı olan ustalar ustayeri.com’da yerlerini almaktadır. Sinop kaliteli alçıpan ustası arayan kişiler de gönül rahatlığıyla bu siteden hizmet satın alabilmektedir.

Hizmet sonrası müşteri memnuniyeti garantisi olan sitede pek çok hizmet gibi Sinop kaliteli alçıpan ustası hizmeti de mevcuttur. Hizmet alanın ve hizmet verenin buluşma noktası haline gelmiştir.
 
 
 


KALİTELİ ALÇIPAN USTASI ARANIYOR! yazısı, alçıpan ustası, sinopta alçıpan ustası, alçıpan firmaları, uygun fiyata alçıpan kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı