TESİSAT SU KAÇAĞI HAKKINDA DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR
 Tesisat Su Kaçağı Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

Tesisat Su Kaçağı Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

Tesisat  su kaçağı, sık rastlanan, uzun vadede mekan sahiplerinin hayatını ve sağlığını tehdit etmektedir. Tesisat su kaçağı tespitinde ve onarımında son zamanlarda yaşanan gelişmeler, ezberlerimizi bozuyor.

Tesisat su kaçağı, tesisat su kaçağı tespiti ve onarımı konusunda doğru bilinen yanlışlar nelerdir?

Tesisat su kaçağı tespiti kırılarak yapılır?
Kırılarak ve ortamda sonradan onarım gerektirecek hasarlara yol açarak yapılan tesisat su kaçağı tespiti geleneksel bir yoldur.  Günümüzde bu yöntem, tercih edilmemektedir. Tesisat su kaçağı tespiti, gelişmiş ve modern cihazlarla su kaçağının kaynağını noktasal olarak tespit ederek, bölgede küçük bir müdahale ile sorunun çözümüne zemin hazırlamaktadır.

Tesisat su kaçağı tespiti uzun süren bir işlemdir
Tesisat su kaçağının tespiti ve onarımı, günümüzde modern cihazlarla eskiye oranla çok daha kısa sürede gerçekleştirilen bir işlemdir.

Tesisat su kaçağı tespiti çok  masraflı olmaktadır
Geleneksel yöntemlerle yapılan işlemler ekstra onarım masraflarını da beraberinde getirdiğinden pahalıya gelmektedir. Bunun yanında su kaçağının kökten çözülememesi de masrafları ikiye katlamaktadır. Ancak günümüz gelişmiş yöntemlerinde su kaçağı tespiti geleneksel yollara oranla zamandan olduğu kadar paradan da tasarruf sağlar.

Tesisat su kaçağı onarımı herkes yapabilir
Tesisat su kaçağı onarımı kesinlikle uzmanlık gerektiren bir konudur. Temiz  işçilikle tesisat su kaçağı tespit ve onarımı ancak profesyonel eller tarafından yapılabilir.

Tesisat su kaçağı kendiliğinden düzelir
Bu tamamen yanlış bir anlayıştır. Su kaçağının kendiliğinden düzelmesi imkansızdır. Kaçak, tesisat borularında meydana gelen çatlak gibi hasarlara bağlıdır ve kesinlikle uzman eller tarafından onarılmalıdır. Tesisat su kaçağının kendiliğinden düzeleceğine olan inanç, uzman yardımı almayı da geciktirerek sorunu büyütmektedir.

Tesisat su kaçağı konusunda uzman personele ulaşmak zordur
Konuyla ilgili uzman personel, yılların deneyimi ile www.ustayeri.com adresi kanalıyla rahatlıkla bulunabilir. Tesisat su kaçağı konusunda profesyonelle personele hangi il ya da ilçede olursanız olun, link yoluyla ulaşacağınız formu doldurarak iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca tesisat sorununuz acil bir durumsa ve acil yardım almanız gerekiyorsa, sitenin acil teklif iste hizmetini de kullanabilirsiniz.
 


Tesisat Su Kaçağı Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar yazısı, Su Kaçağı, Su Kaçağı Nedenleri, Su Kaçağı Bulma kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı