WEBMASTERLAR İÇİN PLANIN ÖNEMİ
Webmasterlar İçin Planın Önemi
Webmasterlar İçin Planın Önemi
 

Hayatın tüm alanında düzenli, planlı programlı ve disiplinli çalışmak başarıyı getiren en büyük unsurlardandır. Çalışmak önemlidir fakat planlı çalışmadıktan sonra ne kadar çalıştığınızın pek bir önemi yoktur. Özellikle website sahipleri için zaman yönetimi, plan ve program çok büyük önem arz eder.
Plan; bir olayı amacı gerçekleştirmek için belirlenen yol ve yöntemlerin tamamıdır. Başarıya ulaşmak için planlama yapmak önemlidir ve şarttır. Çoğu site ve blog sahibi para kazanamadığından veya daha çok kazanamamaktan yakınmaktadır. Bunun en önemli sebebi planlama eksikliğidir.
Hepimiz daha çok ziyaretçi istiyoruz yani kısaca daha çok para. Ama bir türlü olmuyor. Bunun olmamasındaki tek neden planlı programlı çalışmamaktır. Düzenli içerik girmek bile bazen bize zor geliyor. Plansız uğraşlarda genel olarak birkaç gün düzenli içerik girilmekte daha sonra ise günlerce haftalarca içerik girilmemektedir. Oysa belli zaman aralıklarında içerik girilip diğer zamanlarda SEO çalışmaları ve reklam çalışmaları yapılsa, her gün düzenli olarak bunu yapabilsek emin olun kazanmaya başlayabiliriz. Kazananlar da zaten kazançlarını daha fazla arttıracaktır bu durumda.
Günün belli saatlerini sadece içerik hazırlamak için ayırmanız sizin yararınıza olacaktır. Böylece her gün düzenli içerik hazırlayacak ve sitenizde paylaşabileceksiniz. Belli zaman aralıklarıyla örneğin 1 saat içerik hazırlayıp 15-20 dk. dinlenebilirsiniz. Böyle günde 3 saat içerik hazırlarsanız yaklaşık 4-5 adet kaliteli içerik hazırlarsınız. 1 ay sonra da sitenize ortalama 120-150 adet içerik girmiş olursunuz. Hem ziyaretçi sayınız hem de reklamlardan sağladığınız geliriniz artacaktır. Yeter ki işlerinizi planlı ve programlı yürütün. 
 


Webmasterlar İçin Planın Önemi yazısı, Webmaster, webmaster planlama, en iyi webmaster kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı